ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

خبر مهم وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای رتبه بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش از استقرار تیمی ویژه جهت تدوین آئین‌نامه اجرایی نظام رتبه‌بندی معلمان خبر داد و گفت: به محض نهایی شدن این موضوع و ابلاغ آن را اجرایی خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش امروز (سه‌شنبه ۲۳ آذر) بعد از حضور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگوی تلویزیونی در تشریح جزئیات این نشست اظهار داشت: هدف اصلی وزارت آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین است که قطعا در استقرار این سند نقش معلم و نیروی انسانی به عنوان محوری‌ترین موضوع مدنظر است.

وی افزود: برای اجرای سند تحول بنیادین قطعا باید معلم از دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی تعیین شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دارای اهمیت بودن عدالت و کیفیت آموزشی برای آموزش و پرورش تصریح کرد: در این نشست تأکید شد که بایستی نیروی انسانی لازم اعم از معلم و کادر اداری برای مناطق محروم و مرزی و حاشیه نشین به صورت اختصاصی تأمین شود و مادامی که این نیرو‌ها برای آن مناطق تربیت شوند کیفیت آموزش هم بالا خواهد رفت و بنا داریم تا از نیرو‌های گذری استفاده کمتری داشته باشیم.

نوری گفت: زیرساخت‌های آموزشی و پرورشی هم در وزارت آموزش و پرورش باید تقویت شود و همین موضوع در دستور کار است.

وی درباره رتبه‌بندی معلمان هم اعلام کرد: به محض اینکه این موضوع مصوب و ابلاغ شود آموزش و پرورش به سمت اجرای آن خواهد رفت البته تیمی برای تدوین آئین‌نامه اجرایی آن در نظر گرفته‌ایم که آن‌ها در حال نوشتن این موضوع هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار